HOME   OM OSS  INREDNING  BLOMMOR  UPPDRAG   INSPIRATION   KONTAKT

 

Referens

bilder

     

                                     

Invigning med picknicktema på Radisson Blu.

 

 

 

Från filminspelning av S:t Per Gallerias reklamfilm hösten 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyöppning Gillet.

 

 

 

Dressingroom på Rådhuset. Pioner och Rosor.

 

 

 

Här visas ett hus byggt i Dalby i företagets regi.

Inredningsstilen

inspirerades av Linné.

Villa Flora.

HUSETS DÄCK MED POOL.

 

HALLEN MOT SÄLLSKAPSYTORNA.

 

 

HARMONI I FÄRGER GER EN LUGN HELHET.

 

UTGÅNG MOT POOL.

 

KÖK MED UTRYMME FÖR BAK.

 

 

HELA UNDERVÅNINGEN GÅR I SAMMA FÄRGER VILKET GER ETT ENHETLIGT INTRYCK.

 

HÄR FINNS PLATS FÖR ETT REJÄLT LÅNGBORD VID BEHOV.

 

 

BADRUM STILRENT MEN LAGOM LYXIGT.

 

ETT RUM MED UTSIKT. SPARSMAKAT MÖBLERAT FÖR ETT VILSAMT INTRYCK.

 

MÅNGA AV RALPH LAURENS TAPETER GER DET SISTA EXTRA TILL RUMMET.

 

EN HÄRLIG STARK FÄRG LIVAR UPP DEN ENHETLIGA BASEN.

 

 

NYTT BADKAR I KLASSISK ÄLDRE STIL och MARMOR. TURKOSA DETALJER BRYTER AV .

 

VÄLKOMMEN ÅTER!

 

 

Här visas ytterligare ett hus byggt i Dalby i företagets regi. Inredningen

valdes i en ljus nordisk stil med inslag av ett maritimt tema. Villa Marin.

INGÅNG TILL GENERÖS HALL OCH UTGÅNG TILL TERASS MED POOL. NATURMATERIAL.

 

LIVINGROOM MED PLATS FÖR MÅNGA VÄNNER OCH STOR FAMILJ. LJUST OCH HARMONISKT. 

 

LJUST, LUFTIGT MED SVAGA FÄRGER.

 

MATRUMMET I GLASVERANDAN HÅLLER, MED SIN INREDNING, SOMMARKÄNSLAN KVAR LÄNGE.

 

 

FAVORITTAPET FRÅN RALPH LAUREN SÄTTER PRÄGELN PÅ ETT SOVRUM.

 

BLEU/BLANC/ROUGE OCH RYMD. HÄR KAN MAN SOVA BRA.

 

JEANSBLÅTT FUNKAR ALLTID!

 

BADRUM..LJUST OCH NORDISKT.

 

 

 

NATURLIG MARIN KÄNSLA.

 

VÄLKOMMEN ÅTER!

 

 

Här fick jag uppdraget att inreda ett hus i Thailand.

Önskemålet var att den thailändska traditionen skulle möta den skandinaviska fräschören.

SOVRUM I CERISE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOVRUM I GRÖNT

 

 

LIVINGROOM

 

 

POOLSIDE

 

 

 

Ägarna av ett skärgårdshus ville förstärka den marina känslan.

SÅ HÄR:

EN SJÖBOD MED PLATS FÖR TVÅ.

 

 

 ATT SITTA HÄR OCH VÄNTA IN GÄSTER ÄR ETT SANT NÖJE.

 

 

LIVINGROOM MED PLATS FÖR MÅNGA.

 

 

EN TRÅKIG HALL BLEV EN SPÄNNANDE HALL.

 

 

FRISKT OCH FRÄSCHT SOM SJÄLVA SKÄRGÅRDEN.

 

 

SOMNA TILL LJUDET AV VÅGORNA.

 

 

STRANDEN OCH BRYGGAN FICK OCKSÅ EN HJÄLPANDE HAND. HÄR ÄR EN NÄRBILD AV EN SPÅNG SOM LÖPER

MELLAN BASTUN OCH BRYGGAN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

 

                                                                                                                                                                        DEKORBYRÅN

                                                                                                                                                                             I N R E D N I N G